Thursday, February 5, 2009

hari yang sedih...

huhu...alhamdulillah dh selesai mock bpc pg td...i really really appreciate all the comments from Prof Rashdi, Dr. Is n En. Zaidi...aku n the gang akan berusaha bersungguh2 utk bpc ni nnt...pas mock td aku ada date dgn fana n piyan...on the way amik fana (baru sampai tasik UTM)...tiba2 hanset sabun aku bunyi...yeye!!!...haslinda MDeC call...dia inform pasal workshop utk resubmit pre seed fund...13hb - 15hb...owh gosh...13hb aku ada majlis penyampaian hadiah bpc UTM...tp haslinda ckp mybe workshop tu start ptg...legala sikit...
ptg tu lepak dgn fana n piyan...then, tiba- tiba hanset sabun aku berbunyi lg sekali...kali ni no yg aku xkenal...no talian U-mobile (1st time talian U- mobile call ni)...bermula detik kesedihan aku...waaaaaaaaaaaaa.....setelah diberitahu bahawa workshop itu akan diadakan bermula 12hb-15hb...aku serba salah...aku cuba berbincang dgn Puan Sharizan pasal event aku...tp dia kata xleh excuse...sedih yg amat sgt waktu tu...bukan senang nk dpt hadiah dr NC...duduk makan semeja dgn NC...yg paling penting waktu tu nnt ada press...baru ingat nk mantapkn portfolio aku...kot2 gambar masuk surat khabar...yg paling penting...aku yg bertungkus lumus buat business plan tu...last2 xdpt merasa ambil hadiah tu...sedih sgt2...so aku harap pengorbanan aku ni akan berbalas nnt...insyallah...mungkin berjaya dlm bpc kebangsaan atau berjaya dpt pre seed fund...kawan2...doakan kejayaan aku nnt...semoga terubat kesedihan aku hari ni...apapun...aku tetap bersyukur...aku akan berusaha untuk menjadi hero...

6 comments:

Nurul Farhanah Hassim said...

insyaallah murni..aku sentiasa doakan ko..jgn sedey2 ye..mane tau nanti,bak kate abg man,ko trus masuk melodi..hehe
eh,ko guna u-mobile ke?xtau ponnn...hehe

Nurul Farhanah said...

eh aah laa..haha..sori..aku baca sepantas kilat td :P..bukan ko yg pakai u-mobile..haha

Nurul Farhanah said...

adeiii...terkezut aku tgk blog ko td..ttbe ilang..rupenya tgh godek2..haha

aku tsilap baca rupanya psl u-mobile tu..haha

Nurul Farhanah said...

alolo...cian die..hehe..aku dpt template tu dr cni..http://templates-zone.blogspot.com/

Nurul Farhanah said...

hmm..ko save la dulu template yg ko bkenan tu..nanti aku tgkkan cane nak ejaz coding die tu..

yg chat box tu..ko klik je kat [Get a Cbox]..pstu trus jela wat dr c2..

Nurul Farhanah said...

g web nie-> http://www.cbox.ws/ ..pastu sign up pe sme..copy code die pstu paste..

hehe..ok2..xkesahla ko jual bape..yg ptg jgn lebih singgit..haha :p aku bli dvd kemain byk..tp hampeh..satu pn xle guna..ak kne tpu laa ni..

Post a Comment

Love is...
© from zero to hero... - Template by Blogger Template - Font by Yodroo