Monday, March 9, 2009

~LalalalaAAAAAAAAAAA~

Ni amik dr blog Fana...

1 minit yang lalu, ape anda buat?

blogging...

1 hari yang lalu, apa anda buat?
tido, tgk tv, makan...

1 jam lagi, apa anda akan buat?
tgk tv (Rempit vs Impak Maksima) n bersiap utk ke KL...

1 hari lagi, ape anda akan buat?
Pegi seminar IKS kt PWTC...

1 orang yang terakhir sms kamu?
~my hubby~

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
~my hubby jugak~

1 makanan yang baru dibeli?
xbeli...masak je...

1 barang yang baru hilang?
alhamdulillah...semua selamat...xde yg hilang...

1 cerita yang baru ditonton?
Spa Q 2...jahatnya Zafrul n Julia...

1 hal yang terakhir digosipkan?
astaghfirullah...dosa gosip2 ni...hehe...cakap2 pasal Nabil n Irma je...

1 kata yang ingin diluahkan..?
Ngantok...

1 buku yang sudah dibaca?

dh lama xmembaca...rindu nk bc novel baru...tp masih belum berkesempatan...

1 penyakit yang sering datang?
Malas..

1 keinginan?

Aku nk jd kayo!!!!!!!Kayo lagi...

1 comments:

azizah said...

salam murni, hehe... jumpa blog awak ni dari link blog hajar atau munirah (tak sure).
tertarik sangat dengan tajuknya; from zero to hero. it's really something... so, good luck!

Post a Comment

Love is...
© from zero to hero... - Template by Blogger Template - Font by Yodroo