Saturday, May 23, 2009

Service provided

~EMEND CORPORATION SDN. BHD.~

atas permintaan sekeping hati...aku dgn sebesar hatinya memaklumkan kepada semua bahawa EMEND CORP. SDN. BHD. menjalankan perniagaan seperti yg termaktub di dlm memorandum:

  1. to carry on all or any of the businesses of manufactures, installers, maintainers, repairers, dealers, suppliers, exporters and importers of medical and laboratory equipments, telecommunication equipments, computers and system developer including to the trading and software system, electrical and electronic appliances and apparatus of every description.
  2. to carry on the business of electricians, mechanical engineers and manufacturers, workers and dealers in electrical apparatus and goods and the manufacture, sale or hire of apparatus or goods and the application of electricity or any like power or any power that can be used as a substitute therefor, is or may be useful, convenient or ornamental or any other business of a like nature.
  3. to carry on the business as general traders, general merchants and general agents for which the company is authorised to carry on.
panjangnya...penat aku menyalin ayat dlm memorandum...pendek kata, company aku provide service more on electric, electronic equipments, software development...secara panjang katanya, semua business aku carry...hehehe...tp main skang aku fokus on 1st product company iaitu ULTRASOUND POWER METER...product ini digunakan utk mengukur keamatan kuasa ultrasound yg dijanakan oleh ultrasound machine seperti mesin pregnancy scanner and massage therapy yg byk digunakan di hospital, klinik, spa, slimming center, beauty center.

insyallah product ini akan sedia utk dipasarkan pada pertengahan tahun hadapan kerana ia masih dalam last stage prototyping. sementara menunggu kemunculan product pertama ini, kepada sesiapa yg ingin berurusan dan ingin mendapatkan perkhidmatan kami berkaitan dgn software development, electrical and electronic design atau apa2 sahaja business bolehla menghubungi kami di:

013-7440552 (MURNI - aku)
019-9179727 (ARIF)
emend.corp@gmail.com


8 comments:

Sekeping Hati said...

wargh.. giler ar.. tabik spring!

b u k a n s e s i a p a said...

alaaa...murni dh ade kampeni..ade keje kusung x kak?

apply post : Pencacai

hehe..saye pndi wat kopi utk bos taww hehe

murni norestri said...

alhamdulillah...ini semua berkat dorongan famili, kawan2...bukan sesiapa buat masa ni keje kusung utk pembuat kopi belum diperlukan...tp insyallah mungkin thn depan diperlukan, aku reserve jawatan tu utk ko...

b u k a n s e s i a p a said...

bereeehh..tp gaji above 2k taw!ahaha..demand itu perlu =P

murni norestri said...

okie...above 2k rupiah...bereh dong....

Hajalicious said...

tahniah!

wande-ful said...

woit...

gile ar ko..
dah ade bisnes skang..
bgus2..

chaiyok2..!

murni norestri said...

tq...alhamdulillah...chaiyok2

Post a Comment

Love is...
© from zero to hero... - Template by Blogger Template - Font by Yodroo